Användbara ballongtillbehör

Användbara ballongtillbehör

Här är några av de mest populära ballontillbehören och hur de kan hjälpa dig med din dekoration.

Hand pump

Om du planerar ett evenemang där du kommer att göra lite ballongvridning eller planerar att använda luftfyllda ballonger för att dekorera en hall eller annan plats för en fest, är en handpump för att spränga ballongerna bra. Detta billiga ballongtillbehör kan göra korta jobb med att spränga ballonger, speciellt om du spränger ett ganska stort antal. Det håller också bakterier till ett minimum. En handpump kan också användas vid efterföljande tillfällen när du dekorerar med ballonger.

Vikter

Om du planerar att använda heliumballonger för bordsdekorationer, kommer du att behöva vikter för att hålla dessa dekorationer på bordet och inte flyta runt i rummet.

Det finns flera olika typer och stilar av vikter som du kan välja mellan, till exempel folievikter, stjärnor och till och med hjärtformer. Det finns även speciella ballongvikter för babyduschar eller födelsedagsduschar. Du kan till och med välja större och tyngre vikter för golvdekorationer och heliumballongbågar.

Hej Float

Om du dekorerar med heliumballonger, vet du att de verkar hålla luften i bara cirka 10 eller 12 timmar i genomsnitt. Det betyder att det är svårt att dekorera med heliumballonger kvällen före det stora tillfället.

Men genom att använda Hi Float kan du förlänga en latexheliumballongs livslängd och hålla den flytande upp till tio gånger längre än med enbart helium.

Övriga tillbehör

Även om dessa tre ballongtillbehör är de mest populära, finns det många andra tillbehör att välja mellan, såsom båglinje, klipp, mallar och videor och böcker som kan ge bra idéer om hur man använder ballonger för att dekorera.

Lämna ett svar