Eventdekoration och specialbelysning

Eventdekoration och specialbelysning

Oavsett om det är ett bröllop, företagsevenemang eller någon annan händelse. Belysning är en viktig del av evenemangsdekor. Många gånger kommer belysning med speciella evenemang att göra eller bryta ett evenemang.

Du kan skapa vilken typ av atmosfär som helst med hjälp av belysning. Specialbelysning kan vara en relativt billig användning av evenemangsdekor och gör att du kan förvandla ett tält till en Louisiana bayou eller ett lager till en cirkus. Med specialevenemangsbelysning är allt möjligt, inklusive projicering av bilder på skärmar eller väggar.

En av idéerna för evenemangsplanering är att projicera dina namn med en gobo (metallskiva som används med ett Leiko-ljus för att projicera en bild) på ett dansgolv, vägg eller tak. Att använda gobon, speciellt för bröllop etc, är en rolig idé för evenemangsdekoration som uppmärksammar att paret eller barnet hedras vid evenemanget

En annan bra billig användning av belysning är att lysa upp träd. Dessa träd kan vara i din bakgård; planteringar som redan finns på evenemangsplatsen eller grönskan du hyr för evenemanget och markerar dem sedan med färg.

Beroende på ditt tema och din inredning kan du använda bärnsten, grön, blå eller rosa för att nämna några färger. Speciell evenemangsbelysning med LED-lampor i omkretsen på ditt bankettgolv ger färg hela evenemanget med lamporna som övergår i färger från rosa och blå till bärnsten och gröna.

Slutligen är en annan idé för evenemangsdekor med specialbelysning att använda upplysta bord och barer. De flesta festuthyrningsföretag har antingen dessa bord och barer i sitt lager eller kan rekommendera ett företag som hyr evenemangsbelysningsbord med plexiglas och LED-lampor.

Lämna ett svar